zondag 11 augustus 2013

Beste Grasmaaiers van 2013/2014 - Nieuwe Grasmachines top 5

Vooral in de zomer wordt er weel veel gezocht naar de beste grasmaaiers van het moment. Anno 2013/2014 zijn alle nieuwe grasmaaiers of grasmachines beter dan ooit. Hier een overzicht van de beste koop grasmaaiers en de hoogste kwaliteit apparaten. De best geteste grasmaaiers door internationale experts gemakkelijk online te kopen in Nederland. Zowel elektrische grasmaaiers als benzinegrasmaaiers - wielmaaiers en zweefmaaiers. 


Hier brengen wij de best gewaardeerde apparatuur in kaart. Voor grasmaaiers is research gedaan op internationale gespecialiseerde websites. Indien u de uitgebreide reviews per grasmaaier daar wilt lezen dan kan dat op mowerreviewspro.com, popularmechanics.com en en toptenreviews. Uit deze websites hebben we een top 5 grasmaaiers gemaakt.

  • Black & Decker SPCM1936 (niet online verkrijgbaar in Nederland)
  • Husqvarna 7021P (gas grasmaaier)
  • Bosch Rotak 40 
  • Einhell BG-EM 1743 HW Elektrische Grasmaaier
  • Wolf-Garten Ambition 38 E

In Nederland is door de gebruikers en experts van besteproduct.nl de Gardena Powermax 36 E geselecteerd als de beste grasmaaier van dit moment. En de Bosch Rotak 32 is de best verkochte Gazonmooier bij Bol.com

Kopen online? De beste grasmaaiers van 2013/2014 bij bol.com


Beste Verticuteerders/verticuteermachines 2013/2014

Een erg populaire verticuteermachine is op dit moment de Einhell RG-ES 1639 wordt erg goed beoordeeld en veel verkocht.


Andere online webshops waar grasmaaiers worden verkocht:

U doet er ook goed aan om eens een kijkje te nemen bij de Nederlandse grasmaaier webshop Grasmaaierstore.nl en ook de Wehkamp heeft een groot tuin assortiment, zoals ook verschillende handmaaiers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten